menuFnac

SCHOOL IS COOL
  • SCHOOL IS COOL

  • Beschikbaar in :
  • Rock
  • op 25/10/2017 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 16,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Een van de meest gegeerde bands uit de Belgische indiescene, School is Cool, is terug van weggeweest en komt dit najaar met een opvolger voor het in 2014 gereleasete ‘Nature Fear’.

Met single ‘Throphy Wall’ kregen we een eerste voorsmaakje van hun nog uit te brengen derde langspeler ‘Good News’. Op ‘Good News’ ruilen frontman Johannes Genard en co hun gewichtige thema’s van voorheen in voor openhartige nummers over diepmenselijke imperfecties, stappen ze voor het eerst af van een alomvattend concept en keert de band terug naar de warmere band-sound van hun debuut.

School is Cool mocht in 2010 eveneens de hoofdprijs van Humo’s Rock Rally op zijn conto schrijven, betrad in tussentijd de grootste Belgische festivalpodia en mag zich de maker van hitsingle ‘New Kids In Town noemen. Redenen à volonté om te voorspellen dat 25 oktober een topavond belooft te worden.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
School Is Cool

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
HET DEPOT (LEUVEN)
Toevoegen