menuFnac

BOSS HOG
  • BOSS HOG

  • Disponible en :
  • + ID!OTS
  • Rock
  • le lundi 06/02/2017 à 20h00
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 24,50 €
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

< Seulement disponible en Néerlandais >

Boss Hog 
Boss Hog. Dat is de blues-punk band rond het echtpaar Cristina Martinez en Jon Spencer . De band zag het levenslicht in 1989 toen ze improvisoir moesten invallen in de befaamde muziekclub CBGB. Een op zijn minst gezegd legendarische show, met een volledig naakte Martinez op het podium.

Heel wat jaren en ettelijke formatiewissels later staat de band, nog steeds met een ijzersterke livereputatie, garant voor een bom van een concert. Na zestien jaar is Boss Hog er weer met een nieuwe EP 'Brood Star'.

Als voor het eerst in zestien jaar de meest provocerende en originele rock 'n roll band van New York City nieuw materiaal uit brengt, wil u dat toch niet missen?


Id!ots (Support act)
Het voorprogramma wordt verzorgd door Id!ots. De sound van Id!ots is doorspekt met invloeden van meer dan vijftig jaar rock 'n roll: aanstekelijk, bijwijlen loeihard om dan weer om te slaan in verfijnde melodieuze songs die recht naar de keel grijpen.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Boss Hog
ID!OTS

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter