menuFnac

SLY & ROBBIE MEETS
  • SLY & ROBBIE MEETS

  • NILS PETTER MOLVAER
  • Reggae
  • le dimanche 06/11/2016 à 20h00
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 26,00 €
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

SLY & ROBBIE MEET NILS PETTER MOLVAER FEAT. EIVIND AARSET AND VLADISLAV DELAY

Het Jamaicaanse reggaeproducersduo Sly en Robbie tourt dit jaar door Europa met trompetvirtuoos Nils Petter Molvaer. De band belooft een unieke show met nieuw materiaal dat speciaal voor deze tour gemaakt is.

Drummer Sly Dunbar en Bassist Robbie Shakespeare vormen al sinds de jaren 70 het duo ‘Sly en Robbie’. Ze zijn pioniers in het gebruik van computers in de Reggae en Dub sound. Het duo ontwikkelde een nieuwe sound dat verschillende genres combineert, waardoor ze ver buiten het genre van vroege Jamaicaanse reggae treden.

Nils Petter Molvær is een Noors trompetvirtuoos, componist en producer. Hij begeeft zich tussen jazz, elektronische muziek en techno. Grote bekendheid verwierf hij met zijn muziekalbum Khmer. Zijn muziek wordt gekenmerkt door innovatieve ritmische secties.

Sly, Robbie en Molvaer worden bijgestaan door de Noorse gitarist Vladislav Delay en de Finse live-sampler Eivind Aarset.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Eivind Aarset
Vladislav Delay
Nils Petter Molvaer
Robbie
Sly

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter