menuFnac

SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR
  • SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR

  • Beschikbaar in :
  • Reggae
  • op 29/11/2018 om 20h00
  • 20,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

De Duitser Shantel bouwt met zijn Bucovina Club Orkestar overal een feestje. Die Club, of dat concept, is ondertussen wereldwijd bekend voor zijn broeierige ambiance, dat gebaseerd is op een extatische mix van dj-truuks en balkan-klanken.

Op zijn dertigste verjaardag van Club Guerilla begint Shantel aan een nieuw hoofdstuk in zijn nooit eindigende tournee 'Shantology // 30 Years of Club Guerilla'. Als pionier van de Balkan kwam Shantel in 2008 de hitlijsten binnen met de nummers 'Mahalageasca' en 'Bucovina'. 

De hossende mix van woeste polka's, traditionele Slavische muziek, Jiddische klezmer, Ottomaanse Èoèek en de nodige electronische invloeden weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te krijgen. Wees welkom in de wereld van dé pionier en stuwende kracht achter de balkan-rage. Disko Partizani! 

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Shantel
Shantel & Bucovina Club Orkestar

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
HET DEPOT (LEUVEN)
Toevoegen