menuFnac

50 CENT
  • 50 CENT

  • Beschikbaar in :
  • GET RICH OR DIE TRYIN TOUR
  • Rap/Hip-Hop/Slam
  • op 13/09/2018 om 20h00
  • van 70,20 € tot 81,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

50 CENT : 'Get Rich Or Die Tryin' : EU TOUR 2018

Hip-hop superster 50 Cent viert de 15e verjaardag van zijn debuut album Get Rich Or Die Tryin' met een eenmalig concert in Brussel op donderdag 13 september.

Één van de grootste namen van de hip-hop, 50 cent, komt terug naar Brussel in september. Get Rich Or Die Tryin' is het album dat hem van de straat heeft gehaald en naar de top heeft gebracht nadat hij werd ontdekt door Eminem en Dr. Dre. Het album zette een aantal hits zoals 'In Da Club', 'P.I.M.P.' en '21 Questions' op zijn naam. Het album werd geproduceerd door Eminem en Dr. Dre en inspireerde tevens de gelijknamige verfilming van zijn leven. Er werden wereldwijd meer dan 10 miljoen stuks verkocht, het werd 6 x Platinum en bracht meerdere Grammy awards op.

Naast 50 Cent staan zijn groepsgenoten van G-Unit op het podium. Het hiphop collectief releasde hun debuut album 'Beg For Mercy' ook 15 jaar geleden.

Verwacht ook andere hits zoal 'Candy Shop’, 'Ayo Technology’, 'My Life’, 'Outta Control’ en meer.


50 Cent sera au Palais 12 de Bruxelles cet automne pour célébrer le quinzième anniversaire de son premier album Get Rich Or Die Tryin

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
50 Cent

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
PALAIS 12 - PALEIS 12 (BRUXELLES-BRUSSEL)
Toevoegen