menuFnac

AMPERE IN CONCERT - GERS PARDOEL
  • AMPERE IN CONCERT - GERS PARDOEL

  • Beschikbaar in :
  • Rap/Hip-Hop/Slam, Pop-rock
  • op 02/11/2017 om 21h30
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 16,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

De sympathieke Nederlandse rapper Gers Pardoel, die in Vlaanderen zijn populariteit nog zag toenemen door zijn deelname aan het programma ‘Liefde voor muziek’, geeft op 2 november in Ampere een intiem concert.

Gers Pardoel werd in 2009 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Zijn roem nam nog grotere proporties aan na de release van de single ‘Ik neem je mee’, die in Nederland de grootste Nederlandstalige hit werd. Ook het nummer ‘Bagagedrager’ (met Sef) kon zowel in Nederland als in Vlaanderen op bijzonder veel succes rekenen.

Ook naast het podium laat Gers zich van zijn goede kant zien, als ambassadeur van het project ‘Villa Pardoes’, waar Nederlandse en Vlaamse gezinnen met een ziek kindje kunnen genieten van een onbezorgde vakantie.

In Vlaanderen was hij al een graag geziene gast op menig festival, maar de liefde van het Vlaamse publiek laaide helemaal op toen Gers dit voorjaar deelnam aan het derde seizoen van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. Hierin coverde hij op een geniale en eigenwijze manier hits van de andere deelnemers Natalia, Josje Huisman, Isabelle A, Lady Linn, Bart Peeters en Clouseau. Gers werd de absolute revelatie van het programma en zag zijn pittige vertolkingen beloond met zes noteringen in de Top100 van iTunes.

 Maar ook al vóór zijn verschijning in ‘Liefde voor muziek’ kon Gers Pardoel al veel Vlaamse muziekliefhebbers bekoren met zijn recht uit het hart gecomponeerde liedjes. Hij verzamelde intussen 8 noteringen in de Ultratop. Met ‘Ik neem je mee’ stond hij zomaar eventjes 34 (!) weken in deze lijst van best verkopende artiesten in Vlaanderen. Ook met ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’ scoorde hij top 10-hits. En zijn recentste ‘worp’ (‘Valuta’) werd meteen door diverse radiostations opgepikt. Aan het tempo dat Gers nummers produceert, kan het niet anders dan dat we de komende maanden nog zullen kunnen genieten van nieuwe liedjes van deze begenadigde rapper/songschrijver.

 Na een denderende theatertournee in het voorjaar en met al zijn hits onder de arm hoeft het dan ook niet te verbazen dat voor hem nu de heel grote podia wachten in Vlaanderen. Op 2 november komt hij alvast met een intiem concert in Ampere, nog voor zijn concert in het Sportpaleis dat geboekt staat in 2018.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
GERS PARDOEL

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
AMPERE (ANTWERPEN)
Toevoegen