menuFnac

SPOON
  • SPOON

  • Pop-rock
  • op 02/11/2017 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 23,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

FR:

Même si, de ce côté-ci de l’Atlantique, leur nom (« cuillère ») prête encore à rire, les Texans de Spoon sont indéniablement estimés (voire vénérés) dans la sphère rock indé. Ce groupe hors-norme, officiant depuis plus de 20 ans et responsable ces dernières années de quelques-uns des plus beaux albums en provenance des États-Unis, confirme son état de grâce avec « Hot Thoughts », nouveau rejeton d’une famille de 9 albums. Leur savoir-faire minimaliste en mains, les amerloques proposent ici un dernier disque dansant au groove entêtant. Des chansons intenses et rêveuses, souples et nerveuses, à la croisée de Prince et des Pixies.

___


NL:

Hoewel hun naam (vertaald: “lepel”) aan de andere kant van de oceaan nog steeds aanzet tot lachen, zijn de heren van Spoon uitgegroeid tot een vaste waarde en een betrouwbare sterkhouder binnen de indierock. De groep is nu al twintig jaar en negen albums lang bezig en toch zit er geen sleet op de formule: de meest recente langspelers behoren ongetwijfeld tot de mooiste van hun carrière, zo ook het fantastische nieuwe “Hot Thoughts”.  De Yankees tonen daarop dat ze het minimalisme helemaal onder de knie hebben en doen je dansen op een bedwelmende groove met liedjes die intens maar dromerig zijn, soepel maar nerveus en zich bevinden op het kruispunt van Prince en Pixies.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Spoon

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
LE BOTANIQUE (BRUXELLES - BRUSSEL)
Toevoegen