menuFnac

GOLDEN EARRING
  • GOLDEN EARRING

  • Beschikbaar in :
  • LIVE CONCERT XL
  • Pop-rock
  • op 03/11/2018 om 20h00
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

De live optredens van Golden Earring – één van de langst bestaande rockbands ter wereld – zijn steevast een feest van begin tot einde. Hun recentste shows in Vlaanderen liepen dan ook moeiteloos vol. In 2018 zien ze het nog grootser en trekken ze naar de Antwerpse Lotto Arena.

Ze spelen nog steeds in de klassieke formatie zoals in de hoogdagen van de classic 70’s rock. Met zanger Barry Hay, George Kooymans op gitaar, Rinus Gerritsen aan de bas en Cesar Zuiderwijk op drums. De gemiddelde leeftijd van deze rockers neigt ondertussen naar de 70. Maar op het podium zijn de heren nog altijd even bevlogen als 30 jaar geleden. De songs die ze brengen zitten in elke vezel van hun lijf geprent en wat je telkens weer hoort én voelt zijn vier muzikanten die blindelings op elkaar zijn ingespeeld.

Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles,… alle iconische songs uit een carrière van ondertussen meer dan een halve eeuw zullen op 3 november 2018 in de Lotto Arena beter klinken dan ooit!

CATEGORIE 1 : ZITPLAATS TRIBUNE
CATEGORIE 1P : STAANPLAATS PARTERRE

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
GOLDEN EARRING

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
LOTTO ARENA ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Toevoegen