menuFnac

THE JACQUELINES
  • THE JACQUELINES

  • Beschikbaar in :
  • LEAVING THE CIRCUS
  • Pop-rock
  • op 05/10/2018 om 20h00
  • 16,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

The Jacquelines maakten in 2013 een sterke entree met Gee oh gee. Sindsdien hebben The Jacquelines, vooral bekend omwille van hun eigen composities in de retroswingstijl van de Andrews Sisters gecombineerd met hedendaagse teksten, niet stilgezeten. Samen met Iris Berardocco en Sara Raes staat Eva Tulkens (die Eva Buchman met verve vervangt) garant voor de karakteristieke loepzuivere driestemmigheid die zo kenmerkend is voor de groep. In januari van dit jaar verscheen hun nieuwe album Leaving the Circus. The Jacquelines gaan deze keer muzikaal een stap verder, op zoek naar nieuwe raakvlakken met muziek van nu. In de songs hoor je naast de swing nu ook allerlei andere invloeden: van blues tot rootsmuziek, van Latijns-Amerikaanse en Caribische muziek tot pop & rock. Stuk voor stuk nummers die opnieuw bruisen van energie. De rode draad blijft de typische Jacquelines-sound: een stevig buikgevoel, de engelachtige driestemmige zang met vurige teksten ondersteund door een immer vette band. De drie mannen in de band, de ‘Jacks’, zijn onmisbaar qua inbreng, zij maken dat er niet drie maar zes getalenteerde persoonlijkheden op het podium staan.

IRIS BERARDOCCO (ZANG); EVA TULKENS (ZANG); SARA RAES (ZANG); STIJN WAUTERS (PIANO); FREDERIK MADOU (CONTRABAS); JELLE VAN GIEL (DRUMS)

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
The Jacquelines

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen