menuFnac

THE BOOTLEG SIXTIES
  • THE BOOTLEG SIXTIES

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 28/02/2019 om 20h00
  • 22,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

De beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show! Sir Elton John zegt het zelf: “This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.” Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties al jaren de zalen in Nederland én België op hun kop. Ze spelen de meest legendarische songs uit de sixties van o.a. The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

Kortom: een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig. De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

DEN PUGSLEY (ZANG, BAS); STEVE PHYPERS (DRUMS, ZANG); JAMIE COOK (ZANG, GITAAR); CHRIS SKORNIA (KEYBOARDS, ZANG); TONY SKEGGS (GITAAR; ZANG)

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
The Bootleg Sixties

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen