menuFnac

SPINVIS
  • SPINVIS

  • Pop-rock
  • op 05/11/2017 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 19,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

< Seulement disponible en Néerlandais >

Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, probeert naar eigen zeggen al heel zijn leven vrolijke liedjes te maken. Tot op heden is hij er nog niet in geslaagd en maar goed ook. Hoe luidt het gezegde ook weer? ‘Schoenmaker blijf bij je leest’?

Op zijn nieuwste ‘Trein Vuur Dageraad’ zingt Spinvis over ouder worden, vergankelijkheid, de liefde en de dood. Het album bevindt zich net als zijn voorgangers op het snijpunt van melancholisch en opgewekt. ‘Trein Vuur Dageraad’ bundelt een reeks ambachtelijke luisterliedjes, fraai gearrangeerd met statige strijkers, intimistische blazers en natuurlijk de unieke stem van de Jong, die tot op vandaag een van de mooiste uit de Nederlands(talig)e popmuziek blijft.

Na uitverkochte passages in de AB en deze zomer in het OLT Rivierenhof komt Spinvis in het najaar terug voor een beperkt aantal concerten in Vlaanderen.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Spinvis

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Toevoegen