menuFnac

SHAKEY GRAVES
  • SHAKEY GRAVES

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 31/10/2018 om 20h00
  • 19,75 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Officiant depuis 2007 sous le pseudo de Shakey Graves, le natif d’Austin Alejandro Rose-Garcia vient dernièrement de sortir son nouvel album «Can’t Wake Up» chez Dualtone. Audacieux et ambitieux, particulièrement au niveau des voix, cet opus annonce une métamorphose artistique pour le chanteur de 30 ans. En 13 titres, «Can’t Wake Up» parvient à être un microcosme de l’existence artistique de Rose-Garcia et de ses horizons en constante expansion.
_____

De naam klinkt behoorlijk luguber, maar verwacht van deze man vooral leuke Americana-deuntjes. Shakey staat bekend om zijn doorleefde stem die doordrenkt is van emotie. Opvallend: hij is een one-man-band. Een vriend bouwde een koffer om zodat Graves die kon gebruiken als drum terwijl hij zichzelf begeleidt op gitaar. “Can’t Wake Up”, dat in mei uitkomt, is zijn eerste album sinds hij in 2015 de award voor Best Emerging Artist won op de Americana Music Awards. De Texaan nam wijselijk genoeg tijd na die bekroning om aan nieuw materiaal te werken en komt het in de Orangerie eindelijk met ons delen.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Shakey Graves

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
LE BOTANIQUE (BRUXELLES - BRUSSEL)
Toevoegen