menuFnac

RUFUS WAINWRIGHT
  • RUFUS WAINWRIGHT

  • Pop-rock/Folk
  • le lundi 14/11/2016 à 20h00
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 35,00 €
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De Amerikaanse singer-songwriter Rufus Wainwright is één van de beste mannelijke vocalisten en singer-songwriters van zijn generatie. Hij bracht gedurende zijn carrière al zeven studioalbums, drie DVD’s en drie livealbums uit. Het livealbum 'Rufus Does Judy at Carnegie Hall' kreeg zelfs een Grammy-nominatie op zijn conto. Daarnaast werkte hij eerder al samen met Elton John, David Byrne, Boy Georgeen Mark Ronson.

Rufus is niet enkel een steengoede singer-songwriter, maar ook een gegeerde componist. Zo componeerde hij de muziek voor enkele bekende operastukken. Afgelopen april bracht Rufus zijn jongste studioalbum ‘Take All My Loves: 9 Shakespeare Sonnetsuit. Met dit album viert de singer-songwriter de 400ste verjaardag van Shakespeare’s dood met typische dramatische geluiden. Op het album zijn stemmen van Florence Welch, Martha Wainwrighten Anna Prohaska te horen.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Rufus Wainwright

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter