menuFnac

RODRIGO Y GABRIELA
  • RODRIGO Y GABRIELA

  • Pop-rock
  • op 13/07/2017 om 20h30
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 37,50 €

Dit evenement is niet meer beschikbaar in ons netwerk

Wil je op de hoogte blijven van mogelijke extra plaatsen of data, geef dan je e-mailadres op!

Om als eerste te worden verwittigd bij nieuwe ticketverkoop, gelieve ons je e-mailadres door te geven !

Om meer te weten over deze service, klik hier

etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)

Het internationaal geroemde, akoestische rockgitaarvirtuozen Rodrigo y Gabriela toeren deze zomer kort door Europa met hun “Tenth Anniversary Tour” n.a.v. het tienjarig bestaan van het wereldwijde doorbraakalbum Rodrigo y Gabriela.

De razendsnelle akoestische gitaarmuziek gecombineerd met ritmisch getokkel en percussie van het Mexicaans duo verspreidt zich als een lopend vuurtje sinds de release van het doorbraakalbum in 2006. Muziekliefhebbers van in Japan tot in Amerika en op menig Europees festival waren al getuige van de adembenemende live shows van Rodrigo y Gabriela. 
Voorlopig staat er nog geen rem op hun verdere zegetocht. Getuige de 25 verschillende landen die het duo vorig jaar aandeed, waaronder hun eerste tour doorheen Latijns-Amerika, en de meer dan 1,2 miljoen verkochte albums op de teller.

Op donderdag 13 juli staan Rod & Gab met hun unieke instrumentale mix van jazz, metal en wereldmuziek in het prachtige kader van het OLT Rivierenhof. Het belooft een zwoele zuiderse avond te worden.

Over de zomerse live data en re-release van het Rodrigo y Gabriela album zegt Rodrigo Sanchez:
"We are busy at work on our new record, but looking back at this album, it's good to be reminded of how far we've come in ten years. We’re looking forward to playing those songs this summer.”

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Rodrigo y Gabriela

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
OLT RIVIERENHOF (ANTWERPEN - DEURNE)
Toevoegen