menuFnac

QUINTESSENCE BIGBAND
  • QUINTESSENCE BIGBAND

  • Beschikbaar in :
  • DRIE GENERATIES CROONERS
  • Pop-rock
  • op 23/09/2018 om 15h00
  • 18,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

Quintessence BigBand is een bigband van jonge, getalenteerde muzikanten. Met eigen componisten zoals Jan Van Moer, Manten Van Gils en René Stegman varen ze een ongehoorde creatieve koers in hun Dreamin'-programma's. In De Roma delen ze met drie generaties crooners het podium: Maurice Dean, Paul Michiels en Tim Acke.

Maurice Dean is een rasechte crooner met een ontzettend rijk-gevulde carrière, waaronder vele samenwerkingen met de groten der aarde: Liza Minelli, Tom Jones, Charles Aznavour, Will Tura, Louis Neefs, BRT Bigband en James Last om er maar enkelen te noemen. Paul Michiels bewees in 2016 al in De Roma dat hij als crooner met de Quintessence BigBand hoge toppen kan scheren. En de jonge Tim Acke zong het afgelopen voorjaar nog met Ibernice McBean een mooi duet op ons podium. Tim werd bigbandleider op zijn eenentwintigste. Hij speelde en zong ook in verschillende bands in uiteenlopende genres: heavy metal, folk, rock, jazz, wereldmuziek, coverbands, concertbands, koren. Hij componeert al muziek sinds zijn twaalfde en is sindsdien nooit gestopt.

SAXOFOONS: ARTHUR HIRTZ, JULIEN CUVELIER, TIM ACKE, DUILIO INGROSSO, TOM CAUTAERTS; TROMBONES: MANTEN VAN GILS, KRISTOF DECOSTER, ROEL VANACKER, KEN SERRIEN; TROMPETTEN: RUBEN VANACKER, BART VANDERCAMMEN, THADEUS JOLIE, MARTHE VAN DROOGENBROECK, JAN ALFREDO VAN MOER; RITMESECTIE: BRECHT ADRIAENSSENS (DRUMS), MARGAUX VRANCKEN (PIANO), OTTO KINT (CONTRABAS), GABRIELE DI FRANCO (GITAAR)

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
TIM ACKE
MAURICE DEAN
Paul Michiels
QUINTESSENCE BIGBAND

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen