menuFnac

PIETER EMBRECHTS
  • PIETER EMBRECHTS

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le samedi 13/05/2017 à 20h00
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 18,00 €
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

< Seulement disponible en Néerlandais >

Pieter Embrechts
heeft de afgelopen jaren een gevarieerd cv bij elkaar geschreven, gespeeld en gezongen: Cubaanse mambo (*), big band swing (**), Nederlandstalige luistermuziek (***); gelauwerd muziektheater ( **** ) tot modern klassiek (*****) aan toe.

Zijn nieuwe plaatOnderwoud’ haalt een minder bekend stuk Pieter Embrechts voor het voetlicht. We hadden al de begenadigde verteller en performer die de theaterzalen op zijn hand krijgt. Met nummers als ‘Zomernachten’, ‘Bangerik’ en ‘Narcissus’ solliciteert hij – samen met zijn zevenkoppige band – nadrukkelijk en overtuigend naar rockclubs en openluchtfestivals.

‘Onderwoud’ is evenveel overtreffende trap als rustpunt. Het is een dubbel-cd die is opgedeeld volgens een Embrechtsiaanse logica. Enerzijds popsongs die vertrekken vanuit zijn gitaar, aangevuld met elektronica. Anderzijds langere, verhalende songs waar geen synthesizer mee gemoeid is. ‘Onderwoud’ klinkt als een rijpe, heerlijk onaardse plaat met de energie van een straf debuut. De songs zijn écht. De verhalen intrigeren.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Pieter Embrechts

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter