menuFnac

PAUL YOUNG
  • PAUL YOUNG

  • Pop-rock/Folk
  • le jeudi 03/11/2016 à 20h15
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 30,25 €
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

De Britse popmuzikant Paul Young begon in 1982 een solocarrière en ontpopte zich tot een eighties icoon. Met de single Love of the Common People brak hij door in België en Nederland. Andere grote hits op zijn palmares zijn Wherever I Lay My Hat en Come Back And Stay. Paul Young viel op door zijn warme stemgeluid. In 1991 scoorde hij de monsterhit Senza Una Donna, samen met Zucchero. 

Daarna bracht hij minder albums uit en verdeelde hij zijn tijd over enkele muziekprojecten, zoals Los Pacaminos, en liveoptredens. De laatste jaren legde hij zich ook meer toe op zijn andere hobby, namelijk koken en was hij onder andere te zien in Hells Kitchen en andere kookprogramma’s op de Britse televisie.

Dit voorjaar stelt Paul Young zijn gloednieuwe album Good Thing, een collectie Memphis Soul nummers, voor. Het wordt meteen zijn eerste soulplaat! Exclusief te zien in de Arenberg!

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Paul Young

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
ARENBERGSCHOUWBURG - ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Ajouter