menuFnac

OZARK HENRY
  • OZARK HENRY

  • Pop-rock/Folk
  • le vendredi 21/10/2016
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 29,25 €

Cette manifestation n'est plus disponible

Pour être informé de l'ouverture prochaine des ventes de billets, laissez nous votre email !

Pour en savoir plus sur ce service, cliquez ici

etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

OZARK HENRY

Ozark Henry heeft een nieuw en baanbrekend album uitgebracht dat hij met veel plezier in een intieme setting komt voorstellen in Het Depot.

Met zijn laatste album ‘Paramount’ zorgde Ozark Henry voor twee premières in de muziekwereld: voor de eerste keer kreeg een popartiest de kans om een plaat op te nemen met het 90 koppige Nationaal Orkest van België en voor de eerste keer werd een dergelijke opname afgewerkt met 3D geluidstechnologie. Het leverde hem een wereldwijde albumrelease op, Vogue Italia noemde hem een ‘stille revolutionair’.

Ozark Henry toont met dit album aan dat harmonie enkel te bereiken is wanneer iedereen een plaats krijgt: binnen het orkest, maar ook binnen onze maatschappij. Daarom vroegen de Verenigde Naties hem als Goodwill Ambassadeur tegen mensenhandel.

Voor de huidige toer werd de muziek van ‘Paramount’ opnieuw gearrangeerd voor piano en 4 strijkers uit het Nationaal Orkest. De geest van de symfonische versies wordt behouden, maar het resultaat is directer en intiemer.

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Henry Ozark

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter