menuFnac

OMD
  • OMD

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 06/12/2017 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 35,00 €

Dit evenement is niet meer beschikbaar in ons netwerk

Wil je op de hoogte blijven van mogelijke extra plaatsen of data, geef dan je e-mailadres op!

Om als eerste te worden verwittigd bij nieuwe ticketverkoop, gelieve ons je e-mailadres door te geven !

Om meer te weten over deze service, klik hier

etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Weinig bands hebben zo’n ellenlange lijst aan legendarische hits bij elkaar gepend als de Britten van Orchestral Manoeuvres in the Dark. OMD ontstond in 1978 en had met eerste single Electricity (op het legendarische Factory-label, zie ook Joy Division, New Order en Happy Mondays) meteen een tijdloze culthit te pakken. Na debuutplaat OMD (1980) volgde snel het tweede album Organisation met doorbraakhit Enola Gay. Enola Gay brak in heel Europa door tot de top van de hitparades, maar OMD bevestigde pas echt hun legendarische status toen in 1981 Architecture & Morality uitkwam. De eerste twee singles van A&M kenden maar matig succes, maar toen in februari ’82 derde single Maid Of Orleans uitkwam katapulteerde die single OMD wereldwijd naar het hoogste schavot. Sinds 2006 toert OMD terug in de originele bezetting. Hun concerten zijn een combinatie van hun tijdloze hits én nieuw materiaal dat niet voor de grootste klassiekers moet onderdoen.

"The Punishment of Luxury" is de 13de studioplaat van OMD en belooft een egwaagde verzameling van stijlvolle synthpop en meesterlijk songwriterschap te worden. De plaat werd volledig ingespeeld, opgenomen en gemixt door OMD zelf en laat een band horen op het toppunt van haar kunnen. OMD  is een band wiens DNA duidelijk aanwezig is in hedendaagse bands als The XX, Future Islands, CHVRCHES en LCD Soundsystem en op deze nieuwe plaat combineren ze hun volledig eigen sound feilloos met die van het heden en de toekomst. Dat belooft!

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
OMD

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen