menuFnac

METZ (CAN) + LA JUNGLE + MOANING
  • METZ (CAN) + LA JUNGLE + MOANING

  • Beschikbaar in :
  • + TEEN CREEPS
  • Pop-rock
  • op 05/05/2018 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 15,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

METZ (ZAAL)
Het Canadese grunge-trio METZ bracht in 2012 zijn indrukwekkende debuut uit op Subpop en bracht sindsdien nog twee sterke platen uit.
De laatste 'Strange Peace' dateert van voorjaar 2017 en werd opgenomen in de studio bij Steve Albini, de man die de sound bepaalde van zoveel bands waar deze Canadezen de mosterd hebben gehaald, zoals Nirvana.
Of zoals De Morgen schreef na Sonic City: "Het Canadese trio sloot naadloos aan op de twee bands die tussen de concerten door werden gedraaid – Hüsker Dü en Fugazi – en gooide er nog Jesus Lizard-achtige baslijntjes achteraan.”

LA JUNGLE (ZAAL)
LA JUNGLE kan met recht en reden de live-sensatie van het afgelopen jaar genoemd worden. Met twee en gewapend met drum, gitaar en wat electronica zetten deze heren een tribale wall of sound neer met invloeden uit mathrock, kraut, noise en techno. Extreem rock ’n roll en gegarandeerd een zot feest. Zien is geloven.

MOANING (ZAAL) 
MOANING is een nieuwe signing op Sub Pop. Het trio uit LA debuteert begin maart.
Hun veelbelovende mix van postpunk, new wave en grunge doet wat denken aan Preoccupations en Interpol

TEEN CREEPS (CAFÉ)
TEEN CREEPS uit Gent kan onmogelijk zijn voorliefde voor de goeie dingen uit de 90ies wegstoppen, Guided By Voices, Fugazi, Sonic Youth Dinosaur Jr. You name it en ze hebben er ongetwijfeld een plaat van (op CD).
Debuutalbum ‘Birthmarks’ verschijnt op 6 april.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
La Jungle
Metz
Moaning

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ZWERVER (LEFFINGE - MIDDELKERKE)
Toevoegen