menuFnac

MAC DEMARCO
  • MAC DEMARCO

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 26/10/2018 om 20h00
  • 28,00 €

Dit evenement is niet meer beschikbaar in ons netwerk

Wil je op de hoogte blijven van mogelijke extra plaatsen of data, geef dan je e-mailadres op!

Om als eerste te worden verwittigd bij nieuwe ticketverkoop, gelieve ons je e-mailadres door te geven !

Om meer te weten over deze service, klik hier

etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Slackerkoning Mac DeMarco komt naar De Roma! De man die van z’n versleten petje, opvallende spleet tussen de tanden en nonchalant bungelende Viceroy-sigaret een geheel eigen stijl maakte komt op 26 oktober naar Borgerhout voor een exclusief Belgisch concert. MacBriare Samuel Lanyon DeMarco, zoals de burgerlijke stand hem kent, is een 28-jarige Canadees afkomstig uit British Columbia. Vorig jaar kwam na 2 (2012) en Salad Days (2014) zijn geweldige derde plaat This Old Dog uit op vaste uitvalsbasis Captured Tracks. In vijf jaar tijd overtuigde Mac DeMarco liefhebbers van de meest uiteenlopende muziekstijlen, en met This Old Dog brak hij definitief door bij het grote publiek. Voor zijn derde langspeler werd hij geïnspireerd door James Taylor en Paul Simon, en straalt hij meer rust, kalmte en discipline uit. Toppers van de plaat als het euforische “On The Level” en de psychedelische nummers “This Old Dog” en “My Old Man” zijn ondertussen vaste hoogtepunten in z’n sets. Een liveshow van Mac DeMarco is altijd een heerlijke belevenis, waarbij hij het publiek genadeloos meesleept in zijn waanzinnige creatieve kronkels, losgeslagen covers en vintage Mac-classics als “Ode To Viceroy”, “Freaking Out The Neighbourhood”, “My Kind Of Woman” en “Chamber of Reflection”. Wie Mac DeMarco ooit live zag (zoals op Pukkelpop of bij z’n passage in een overvolle AB vorig jaar) weet dat het een ervaring is die je niet snel vergeet. Zorg dat je erbij bent!

Mac DeMarco werkt samen met PLUS1. Per ticket gaat er €1 naar een organisatie die gemeenschappen in moeilijkheden ondersteunt op hun weg naar gelijkheid, waardigheid en menswaardige leefomstandigheden. Meer info: http://plus1.org/.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Mac DeMarco

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen