menuFnac

LADY LINN & HER MAGNIFICENT BIGBAND
  • LADY LINN & HER MAGNIFICENT BIGBAND

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 22/12/2018 om 20h00
  • 24,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Vijftien jaar geleden veroverden Lady Linn & Her Magnificent Seven het hart van vele muziekliefhebbers met een heerlijke mix van oude, vergeten bigband-swingnummers uit de jaren ‘20, ‘30, ‘40 en ’50. Ze bliezen onder meer hits van Stan Kenton, Duke Ellington, Chick Webb en Benny Goodman nieuw leven in en zorgden daarmee voor een unieke, nieuwe sound geïnspireerd op het swing jazzgenre. Al snel volgde er een eerste plaat.

Vandaag, 15 jaar later, is hét moment aangebroken om feestelijk terug te blikken op een mooie carrière. En hoe kan dat beter dan met een jubileum-bigbandplaat? Lady Linn & Her Magnificent Seven omringen zich voor deze gelegenheid met een tiental extra bigband-muzikanten, vandaar ook de naam waarmee ze rondtoeren: Lady Linn & Her Magnificent Bigband.

Muzikaal keren Lady Linn en haar kompanen terug naar hun roots. Ze laten zich beïnvloeden door oude jazz standards en creëren zo prachtige nieuwe bigbandnummers. Lady Linn kan hiervoor rekenen op het gezelschap van topmuzikanten als Joris Caluwaerts (piano), Yves Fernandez (trompet) en Filip Vandebril (bas).

De jubileumplaat komt dit najaar uit bij Caroline Music. Wie de nummers helemaal tot leven wil zien komen, is op 22 december op het juiste adres in het prachtige decor van De Roma.

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Lady Linn & Her Magnificent Bigband

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen