menuFnac

KIM WILDE
  • KIM WILDE

  • Beschikbaar in :
  • Here Come The Aliens
  • Pop-rock
  • op 24/11/2018 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 34,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Weinig intro's zijn zo heerlijk nostalgisch en herkenbaar als de synthesizer aan het begin van Kim Wilde's 'Kids In America'. Op 24 november 2018 is het eindelijk zover: Kim Wilde live in De Roma! Wie kent ze niet, de heerlijke hits waarmee Kim Wilde in de eighties de Europese hitparades bestormde? Na het internationale succes van 'Kids In America' volgend topsongs als 'Cambodia', 'View From a Bridge' en 'You Keep Me Hangin' On'. Niet minder dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut.

Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn soms een tikkeltje ruig, maar tegelijk gevoelig, door de aanstekelijk melancholieke klank van haar stem. Haar stijl viel goed in de smaak van het internationale poppubliek. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres.

In de jaren ’90 laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar Kim kwam terug, en hoe. In 2003 scoorde ze samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige wereldhit 'Anyplace, Anywhere, Anytime'. In 2018 brengt ze met "Here Come The Aliens" een volledig nieuwe plaat uit, die haar meteen voor de eerste keer tot in Borgerhout brengt. Dat belooft!

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Kim Wilde

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen