menuFnac

JUANA MOLINA
  • JUANA MOLINA

  • Disponible en :
  • Pop-rock/Folk
  • le mardi 20/06/2017 à 20h30
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 14,00 €
etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

Niemand maakt muziek die klinkt zoals de muziek van Juana Molina. Molina heeft een onmiskenbare eigen sound, die niet in een vakje te stoppen is. Ze neemt vertrouwde elementen - gitaren, drums, keyboards, haar stem - en manipuleert ze tot gepolijste juweeltjes. Ze gebruikt de instrumenten om gevoelens en sferen op te wekken. Haar gitaar maakt niet de geluiden die je verwacht, maar toch klinken ze op één of andere manier bekend. Haar liedjes vallen niet in de ritmes die we gewend zijn, maar toch zetten ze aan tot dansen.

Molina is een uiterst creatieve ziel. Toen ze 23 was, begon ze muziek te maken. Nu 51 jaar oud, met al zes platen op haar naam, brengt ze haar zevende album Halo uit. Ze bewandelt verder het pad dat ze dertig gelden ingeslagen is, maar gaat weer een stap verder. Halo is dus weer een absolute mijlpaal in haar muzikale evolutie, met haar stem als hoofdrolspeler.

"She’s on an evolutionary journey of her own devising” (muziekwebsite Pitchfork) “and pushes once more her eerie, hypnotic music to increasingly haunting heights” (Spin magazine).

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Juana Molina

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Ajouter