menuFnac

JOHAN VERMINNEN
  • JOHAN VERMINNEN

  • Beschikbaar in :
  • 50 JAAR PODIUM - PLANKENKOORTS
  • Pop-rock
  • op 23/12/2018 om 15h00
  • 16,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

De positieve stress van een artiest, alleen in zijn kleedkamer, de niet te temmen gedrevenheid om elk concert telkens opnieuw alles uit de kast te halen, zeg maar de ‘Plankenkoorts’ - zelfs na 50 (!) jaar carrière - zijn het uitgangspunt voor de nieuwe tournee van Johan Verminnen. In het voorjaar van 2016 vierde Johan Verminnen zijn vijfenzestigste verjaardag met een nieuw studio-album, maar in het najaar 2017 al pakte hij uit met een kersverse live-cd. Precies dat album Plankenkoorts leverde de vonk voor zijn nieuwe tournee.

Want binnenkort is het 50 jaar geleden dat de zanger officieel zijn loopbaan begon: in 1969 werd de piepjonge spring-in-‘t-veld op nauwelijks achttienjarige leeftijd laureaat van de wedstrijd Ontdek de Ster, die de toenmalige openbare omroep in die jaren organiseerde. De rest is geschiedenis, weliswaar een erg rijk gevulde geschiedenis. En zo presenteert de nieuwe tournee de grootste successen en de belangrijkste liedjes uit Verminnens loopbaan. Plankenkoorts zal het publiek onderdompelen in het warme bad van vertrouwde klassiekers en heel recente pareltjes. Proost! Op vijftig jaar Johan Verminnen!

JOHAN VERMINNEN (ZANG); BERT CANDRIES (GITAREN, BAS); LEO CAERTS (KLAVIEREN); MARC DE BOECK (SAXOFOON, CELLO, ACCORDEON, HOBO); GERT MEERT (PERCUSSIE, DRUMS)

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Johan Verminnen

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen