menuFnac

INDOCHINE - 13 TOUR - 2EME VAGUE
  • 40,00 €

Dit evenement is uitverkocht

Wil je weten wanneer tickets worden verkocht, geef dan je e-mailadres op!

Om als eerste te worden verwittigd bij nieuwe ticketverkoop, gelieve ons je e-mailadres door te geven !

Om meer te weten over deze service, klik hier

etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Alors que le nouvel album d’Indochine « 13 » est une des meilleures ventes de cette année, le 13 Tour d’INDOCHINE affiche déjà complet avec plus de 340 000 spectateurs dont 4 AccorHotels Arena à Paris sold out et une nouvelle date supplémentaire. 
Le groupe propose au public un concert encore jamais vu pour ce 13 tour.
Indochine a toujours privilégié son public, en proposant des concerts grandioses à des prix de places abordables.
Afin de lutter contre le marché noir et les prix prohibitifs sur des sites aux enchères, des places seront remises en vente régulièrement entre la mise en vente et les dates de concerts. 
Les concerts d’Indochine restent d’incroyables moments de communion d’énergie et d’émotions comme le Meteor Tour en 2010 (premier groupe français à faire le Stade de France) ou encore le Black City Tour en 2013 dont deux Stades de France et plus de 800 000 spectateurs.
_______

13, het nieuwe album van Indochine, is een van de bestverkopende platen dit jaar en ook de bijhorende concerttournee is een groot succes. De 13 Tour lokte al meer dan 340.000 toeschouwers naar verschillende uitverkochte concertzalen. Zo wist Indochine de Parijse AccorHotels Arena al tot vier keer toe tot de nok te vullen. De groep kondigt dan ook een bijkomend concert aan.
Indochine trakteert zijn publiek in deze 13 Tour op een buitengewoon concert.
De toeschouwers komen voor de bandleden op de eerste plaats en kunnen rekenen op grootse concerten met betaalbare plaatsen.
Om de strijd aan te binden met de zwarte markt en de torenhoge prijzen op veilingsites, worden er tussen de verkoop- en concertdata regelmatig vrije plaatsen opnieuw aangeboden.
De concerten van Indochine zijn steevast goed voor onvergetelijke, sfeervolle momenten boordevol energie, denk maar aan de Meteor Tour in 2010 (toen Indochine als eerste Franse band het Stade de France mocht vullen) en de Black City Tour in 2013 (goed voor twee volle Stades de France en meer dan 800.000 toeschouwers).
_______

INDOCHINE 13 TOUR – Extra concert: 3.11.2018
CONCERT 17 et/en 18.03.2018 = SOLD OUT!

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Indochine

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
PALAIS 12 - PALEIS 12 (BRUXELLES-BRUSSEL)
Toevoegen