menuFnac

HÖGNI
  • HÖGNI

  • Breaking Waves
  • Pop-rock
  • op 11/02/2018 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 11,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

< Seulement disponible en Néerlandais >

Högni Egilsson mag gerust in het rijtje van die andere Ijslandse wonderkinderen Björk, Sigur Rós, Ásgeir en Vök. De academisch geschoolde zanger en multi-instrumentalist is één van de beste en meest gekende zangers in Ijsland en kwam al eerder aan de bak als lid van GusGus en met zijn band Hjaltalín.

Het londense label Erased Tapes (Nils Frahm, Peter Broderick, Ólafur Arnalds) bracht in oktober het ambitieuze solodebuut ‘Two Trains’ uit, waarop Högni zijn karakteristieke stem ondersteunt met dramatische strijkarrangement, flarden mannenkoor, piano en elektronische beats.  Zwalpend tussen Moderat, ANOHNI en Perfume Genius, is ‘Two Trains’ een album dat meermaals de haren op je arm stijf recht doet staan. Features op hippe blogs als CLASH en zijn bevestigde concert op het showcasefestival Eurosonic maken van Högni een rechtmatige kandidaat voor Iceland’s next big thing.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Högni

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Toevoegen