menuFnac

GUILTY SIMPSON+PHAT KAT+PERCEE P
  • GUILTY SIMPSON+PHAT KAT+PERCEE P

  • Pop-rock
  • op 03/12/2017 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 16,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

< Seulement disponible en Néerlandais >

GUILTY SIMPSON

Al voor hij, na aandringen van zijn mentor J.Dilla, werd getekend door het invloedrijke Stones Throw Records (Apollo Brown, Jonwayne) werd Guilty Simpson in Detroit al beschouwd als één van de vaste waarden in de hiphopscene van de Motor City. Hij werkte samen met Dilla, Madlib (die de beats verzorgde op 'OJ Simpson'), Black Milk en Sean Price (als Random Axe) en met Apollo Brown (op 'Dice Game').

Zijn testosteron geladen flow en raps over de problematiek in de grootstad en ghetto life doen denken aan gangsta rap, maar Guilty Simpson heeft meer te zeggen dan het klassieke dwepen met geweld en zwaaien met geld: On the counts of freshness AND realness: The Court of Hip-Hop finds Mr. Simpson to be Guilty.

PHAT KAT 

Phat Kat, een andere Dilla favoriet en ook uit Detroit, werkte al samen met o.a. Slum Village en Obie Trice. Zijn tracks hebben een onmiskenbare old-school feelen bevatten streetwise lyrics. Voor fans van klassiekers als Nas, NWA en Gang Starr.

PERCEE P 

Al sinds 1988 (!) actief in de underground scene van New York: Percee P kan je gerust een veteraan noemen. Maar misschien niet de snelste groeier. Nadat de gehoopte doorbraak met 'Lung Collapsing Lyrics' in 1992 er niet kwam, trok hij zich terug uit de spotlights. 'Stones Throw' labelhead Peanut Butter Wolfe tekende hem nadat hij een CD-R kocht die hem volledig van zijn sokken blies. Ondertussen ging Percee P’s reputatie als 'Fast Rap Pioneer' rond en werd hij door o.a. Jurassic 5Aesop Rock en Dj Shadow gevraagd als guestrapper. Een absolute legende!

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Guilty Simpson
Percee P
Phat Kat

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
CACTUS CLUB (BRUGGE)
Toevoegen