menuFnac

GRUPPO DI PAWLOWSKI
  • GRUPPO DI PAWLOWSKI

  • Pop-rock
  • van 06/10/2017 tot 06/10/2017.
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 14,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

< Seulement disponible en Néerlandais >

'Groepen zijn zoals tatoeages: als je er één hebt, wil je er altijd meer!' De bands en projecten van Mauro Pawlowski zijn al een tijdje niet meer op één hand te tellen, maar vast staat dat zijn Gruppo di Pawlowski één van de meest geschifte is. Het “asociale feestorkest” combineert de waanzin van Zappa en Captain Beefheartde cool van Grinderman en het opzwepende van Mano Negra. Zo ook op het eerder dit jaar uitgekomen 'In Human Hands', opvolger van 'Neutral Village Massacre' uit 2013, die Mauro samen met Steve Albini opnam.

Voorspelling: slechts wanneer u met licht bezeten blik langs met zweet bedekte muren richting dichtstbijzijnde uitgang schuifelt zal de impact van dit concert geheel doordringen. Een geniale mindfuck, aangevuurd door overstuurde gitaren, knallende drums en de onmiskenbare howl van demonische orkestmeester Mauro. Neem er bij voorkeur een biertje bij. 

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Gruppo Di Pawlowski

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
CACTUS @ BIEKORF (BRUGGE)
Toevoegen