menuFnac

GROUPER
  • GROUPER

  • Pop-rock
  • op 03/05/2018 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 23,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

< Seulement disponible en Néerlandais >

Grouper is het soloproject waarmee de Amerikaanse artieste en muzikante Liz Harris sinds 2005 het grensvlak tussen ambient en bedroompop opzoekt. Haar intense composities spelen met de stilte en de randgeluiden van de plek waar ze opgenomen of uitgevoerd worden. Onder het zachte gekraak en de vele lagen galm begraaft Harris engelachtige melodieën en sterke, diep persoonlijke songs. Haar twee laatste albums, ‘A Man Who Died in his Boat’ (2013) en ‘Ruins’ (2014) kregen allebei het felbegeerde Best New Music Label van de invloedrijke webiste Pitchfork en werden ook in de Belgische pers erg goed onthaald.

Een concert van Grouper is letterlijk en figuurlijk een unieke gebeurtenis aangezien Liz Harris maar zeer beperkt tourt. Daarbij gaat ze op zoek naar plaatsen waar ze haar muziek zo veel mogelijk kan laten versterken door de natuurlijke akoestiek. Voor deze tour koos ze voor de Brugse Magdalenakerk als enige Belgische presentatieplek. U zult een speld kunnen horen vallen.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Grouper

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
Magdalenakerk (BRUGGE)
Toevoegen