menuFnac

GOAT | BRUTUS
  • GOAT | BRUTUS

  • Pop-rock
  • op 06/08/2017 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 26,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)

GOAT

Goat komt uit Zweden, uit het kleine dorp Korpilombolo, waar voodoopraktijken en muzikale tradities worden doorgegeven van generatie op generatie. De band treedt alleen op met traditionele maskers. Zoals de titel van hun debuutplaat aangeeft, maken ze World Music. Gedementeerde, psychedelische, zweterige wereldmuziek.

Goat haalt de woestijnrock onder het stof die in Afrika rijpte toen ze daar de platen van Led Zep en Jimi Hendrix toekregen in de seventies, en die zich van daaruit ontwikkelde tot een heel nieuwe traditie, met bands als Tinariwen en de catalogus van het label Sublime Frequencies. Dat vermengen ze dus met funkgevoeligheden, moderne psychpop en alle gitaarmuziek waarbij de trip voorop staat. Vorig jaar stond de band nog als headliner op Desert Fest. Momenteel werkt de band aan een nieuwe plaat en spelen ze weinig shows dit jaar. Voor OLT maakt Goat graag een uitzondering!

BRUTUS

Brutus is een driekoppige band uit het Leuvense en brengt staalharde hardrock en metal. De gitaren klinken rauw en op het tempo van punk; de drums galopperen als wilde paarden en de vocals van de drummende zangeres ademen passie. Hun debuutplaat Burst (bij het fenomenale Amerikaans label Sargent House Records) is een rockplaat om u tegen te zeggen. Uitdagend en opwindend.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Brutus
Goat

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
OLT RIVIERENHOF (ANTWERPEN - DEURNE)
Toevoegen