menuFnac

G.A.N.
  • G.A.N.

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 21/09/2018 om 20h00
  • 15,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Ghandi a changé de blaze pour devenir G.A.N. et nous revient en chair et en locks avec son nouveau projet «YinYang». Un projet en pleine dualité, entre lumière et sombritude, espoir et désespoir, où les morceaux tantôt street en côtoient d’autres, plus sensibles, plus personnels. Cet opus, réalisé par lui-même et Dj Selecta Killa, est dans la continuité du changement qu’il a opéré avec des parties plus chantées et un tempo plus énergique que dans ses albums précédents. La promesse d’un live étonnant !
_____

Met het verschijnen van het eerste album in 2010 heeft G.A.N. (voorheen Gandhi) zijn stempel gezet op de Belgische, grootsteedse muziek. Met zijn talloze projecten werd hij algauw een vaste waarde binnen de Belgische rap. De kracht die G.A.N. uitstraalt zit hem in de woorden, de melodieën en de emoties die je bij zijn muziek voelt. Die elementen krijgen nog een heel andere dimensie als hij op het podium staat, en al helemaal als dat in zijn stad Brussel is.

In april 2016 leverde G.A.N. een nieuwe plaat af onder de titel "Texte Symbole".  Hiermee maakte hij een duidelijke muzikale en visuele evolutie door, en dat alles als harmonieus vervolg op zijn vorige projecten.

Een concert van G.A.N. is een reis door de wereld van "Texte Symbole", maar ook een reis door de vele, oude songs die door zijn publiek nu al als klassiekers worden beschouwd. De fans van G.A.N. en van Gandhi zullen dus tevreden zijn.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
G.A.N

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
LE BOTANIQUE (BRUXELLES - BRUSSEL)
Toevoegen