menuFnac

DR. LEKTROLUV
  • DR. LEKTROLUV

  • Pop-rock
  • op 12/10/2018 om 22h00
  • 17,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

De dokter die de hoogdagen van de electro het mysterieuze groene gezicht gaf, vierde vorig jaar zijn 15-jarige carriere met de verzamelaar ‘Elektrik World’. De meeste van zijn signature tracks zijn ondertussen uitgegroeid tot echte festival- en clubklassiekers. Artiesten als Boys Noize, Tiga en Vitalic, die vaak voor het eerst opdoken op zijn compilaties zijn ondertussen heuse danceheadliners geworden.

Ondertussen tourde Dr. Lektroluv de wereld rond om podia in Brazilië over Azië en de VS tot in Ibiza aan gensters te spelen met zijn klassieke mix van electroclash, house en techno. In Brugge dateert zijn laatste passage ondertussen van Benenwerk 2006. Overlevenden kunnen getuigen dat de keet toen letterlijk te klein was. Hoog tijd om hem nog eens de Cactus Club om te laten bouwen naar een echte ‘Discothèque’. ‘Bruges’ Burning Down’!

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Dr. Lektroluv

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Toevoegen