menuFnac

DEATH FROM ABOVE - LE BUTCHERETTES
  • DEATH FROM ABOVE - LE BUTCHERETTES

  • Pop-rock
  • op 01/03/2018 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 22,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

FR:

Death From Above 1979 est un duo rock’n’roll à l’alchimie électrique dont les membres se sont rencontrés à un concert de Sonic Youth. 

Après un premier album «You’re A Woman, I’m A Machine» paru en 2004 et acclamé de toutes parts, le groupe avait rapidement splitté pour des raisons douteuses.
__________

NL:

De leden van het onder hoogspanning staande rockduo Death From Above 1979 ontmoetten elkaar op een Sonic Youth-concert. De critici smulden van hun debuut "You’re A Woman, I’m A Machine", dat verscheen in 2004. Al snel daarna splitte de groep om tot op vandaag onduidelijke redenen. De smeekbedes van hun fans om een opvolger voor die eersteling waren niet tevergeefs. Tien jaar later doken ze terug de studio in met producer Dave Sardy (Oasis) om er terug uit te komen met "The Physical World", dat drie jaar geleden werd voorgesteld met een zinderende show in de Botanique. Nu keren de heren terug zonder de "1979" in hun naam, maar met het gloednieuwe, enthousiast onthaalde "Outrage! Is Now", waarop ze meer withete danspunk serveren.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Death From Above 1979

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
LE BOTANIQUE (BRUXELLES - BRUSSEL)
Toevoegen