menuFnac

BLØF
  • van 36,11 € tot 41,70 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Nadat de Zeeuwen eerder al hun komst naar TW Classic bevestigden, legt BLØF nu een nieuwe afspraak met zijn Belgisch publiek vast. Op vrijdag 30 november betreden ze het podium van de Lotto Arena. Dat maakte de bandzelf bekend met een verrassingsoptreden in de hippe winkelbuurt Wilde Zee in Antwerpen. Herbekijk de livestream van dat optreden via de Facebookpagina van BLØF.

Al een kwarteeuw de meest succesvolle popband in Nederland, en nu ook helemaal klaar om Vlaanderen te veroveren. BLØF heeft met de gigantische hitsingle “Zoutelande” de deur naar Vlaanderen helemaal open gezet! De herwerking van “Frankfurt Oder” van de Duitse rockzanger Bosse was al een sterk nummer. Maar de stem van Geike Arnaert (ex-Hooverphonic) maakt het helemaal af. In februari haalde "Zoutelande" de eerste plaats in Nederland, in maart stond het wekenlang op #1 in alle hitlijsten in Vlaanderen.

Hier tot voor kort nog een nobele onbekende, maar in Nederland al jarenlang aan de absolute top van de charts. Het viertal uit Zeeland bracht vorig jaar een twaalfde langspeler uit. Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt ‘Aan’. De keuze voor de producers, de toevoeging van een bonte mengeling aan strijkers, blazers, beats en afwijkende sounds maken ‘Aan’ een andere plaat dan alle voorgaande BLØF-platen. Een keuze die goed uitpakte, want de band blijkt nog steeds de meest gedraaide Nederlandse act te zijn op de radio.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Blof

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
LOTTO ARENA ANTWERPEN (ANTWERPEN)
Toevoegen