menuFnac

ALELA DIANE
  • ALELA DIANE

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 03/11/2018 om 20h00
  • 21,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Alela Diane is één van de vertegenwoordigsters van de 'new folk'. Een paar demo-versies van intieme new folkballads en melancholische gospel- en bluessongs: meer had de folkzangeres in 2008 niet nodig om met 'The Pirates Gospel' een legendarisch debuutalbum af te leveren. Het sublieme 'About Farewell' dateert ondertussen al van 2013, al zat daartussen nog 'Cold Moon', de bloedmooie samenwerking met Ryan Fransesconi. 

Na enkele jaren bevallingsverlof laat Alela Diane eindelijk haar nieuwste en inmiddels vijfde telg op ons los. Het sterk door piano gedomineerde 'Cusp' werd opgenomen terwijl ze in verwachting was van haar tweede dochter. Alela plukt gretig uit de nieuwe ervaring van het moederschap als inspiratiebron en brengt songs over liefde, familie, natuur en jeugdherinneringen. 

Wie houdt van fragiele, sterke folknummers à la Joni MitchellJoanna Newsom en Marissa Nadler, is bij ons op 3 november op het juiste adres. 

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Alela Diane

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
HET DEPOT (LEUVEN)
Toevoegen