menuFnac

ESTRELLA MORENTE
  • ESTRELLA MORENTE

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 03/11/2018 om 20h00
  • 37,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Wie de Spaanse diva Estrella Morente op het podium ziet verschijnen, is meteen onder de indruk van haar attitude, haar elegantie en haar zelfvertrouwen. Maar als ze begint te zingen, opent een volledig nieuwe wereld. Een krachtige en doorleefde stem die vertelt, verbaast en ontroert. Morente eert de traditie van de flamenco uit haar geboortestad Granada, maar ze gebruikt haar stem ook als een jazzzangeres. Ze innoveert en improviseert, elke keer brengt ze een nummer op een nieuwe manier. Zo neemt ze je mee van de klassieke tablao naar de setting van een film of het decor van een theater, zo beroert ze zowel de aficianado als de flamencoleek.

In De Roma presenteert de gelauwerde zangeres haar nieuwe album Autoretrato, Spaans voor zelfportert. Ze begon te werken aan het album met haar vader Enrique Morrente, de legendarische flamencozanger, tot hij plots overleed. Na vele jaren vond ze toch de moed om zelf het werk te vervolledigen, met de medewerking van grote gitaristen zoals Vicente Amigo, Tomatio en Pat Metheny. Zo is haar nieuwe werk en de bijhorende tournee zowel een eerbetoon aan haar grote muzikale voorbeelden, als een veelbelovende nieuwe start. Na succesvolle concerten op prestigieuze festivals en in grote concertzalen wereldwijd, kijken we dit najaar dan ook vol verwachting uit naar haar passage in De Roma.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Estrella Morente

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen