menuFnac

DUB REVOLUTION
  • DUB REVOLUTION

  • 'A Beljam soundsystem meeting'
  • Pop-rock
  • op 28/10/2017 om 22h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 10,50 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

< Seulement disponible en Néerlandais >

DUB REVOLUTION
A Beljam soundsystem meeting

Cactus Muziekcentrum & Forward Fever slaan opnieuw de handen in elkaar. Ze brengen voor de nieuwe editie van Dub Revolution, op 28 oktober de crème van de ‘Beljam soundsystem culture’ naar Cactus Club: Ionyouth Soundsystem, Jahmbassadour Hi-Fi en Forward Fever Family.

IONYOUTH (b)
Ionyouth groeide sinds haar ontstaan in 1999 uit tot een gevestigde waarde in de Belgische Dubscène. Hun zelfgebouwde soundsystem, een imposante berg speakers en subwoofers, is een windmachine die je instant van je sokken blaast. De Iondance-party's in Hasselt, Dubwize-avonden in de spiegeltent en Hale I Dub Dances in Brussel worden in het wereldje geprezen als zijnde legendarisch. Nu komen ze ook naar Dub Revolution, mét hun soundsystem in hun zog, voor een al even memorabele avond. Roots & Dub for each and everyone! Spread the vibes!

JAHMBASSADOR HI-FI (b)
+ guest mc’s
Food for the heart, brain and soul! Jahmbassador Hi-Fi is één van de spirituele sterkhouders van de Beldub soundsystemcultuur en brengt roots and culture in de naam van de allergrootste; Jah Rastafari. Met hun handgemaakte installatie en tjokvolle platentassen, is Jahmbassador Hi-Fi klaar om positieve vibes te brengen op Dub Revolution!

FORWARD FEVER FAMILY (b)
Forward Fever vierde dit jaar zijn 19-jarig bestaan. Voor het Youth & Truth Label, Reservoir Dub, Indica Dubs en het nieuwe Forward Fever Recordings brachten ze ondertussen 7 platen uit, met artiesten als Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman … Forward Fever werkte ook samen met heel wat lokaal talent zoals Ion One, Ras Cloud, Lee Sah, Rudy Roots, Echo Vault en vele anderen.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Dub Revolution

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
CACTUS CLUB (BRUGGE)
Toevoegen