menuFnac

DANI DE MORON
  • DANI DE MORON

  • Beschikbaar in :
  • Pop-rock
  • op 01/02/2019 om 20h00
  • 28,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Met Dani de Morón (1981) verwelkomen we in De Roma opnieuw een grote naam uit de flamencowereld. Geboren in Sevilla en getogen in Morón de la Frontera, dé Zuid-Spaanse gitaarstad bij uitstek, heeft deze uitzonderlijke gitarist het traditionele spel als vanzelfsprekend in zijn vingers. Als geen ander beheerst de Morón de alzapúa, het beroeren van de gitaar met de duim op de lage snaren. Tegelijkertijd weet Dani nieuwe harmonieën en stemmingen aan zijn snaren te ontlokken. 

De grote podia leerde de Morón kennen als tweede gitarist van flamencogrootmeester Paco de Lucia, maar nu schittert hij zelf als solist. Zijn prachtige flamencomuziek wordt op het podium versterkt met drie sterzangers én Patricia Guerrero, dé danseres van dit moment. Zo zet hij de flamencotraditie swingend voort in de 21e eeuw en laat hij overtuigend horen waarom hij als één van de beste gitaristen van zijn generatie wordt beschouwd.

DANI DE MORÓN (gitaar); JESÚS MÉNDEZ (zang); ANTONIO REYES (zang); DUQUENDE (zang); ANTONIO & MANUEL MONTES SAAVEDRA ('Los Mellis' palmas); PATRICIA GUERRERO (dans)

Dit concert vindt plaats in het kader van VII Flamenco Biennale NL, van 18 jan tot 10 feb 2019. Meer info: www.flamencobiennale.nl

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Dani de Moron

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen