menuFnac

LA VIE EST RIGUELLE
  • LA VIE EST RIGUELLE

  • Beschikbaar in :
  • PARIS L'AMOUR
  • Traditionele Franse muziek
  • op 27/01/2018 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 20,00 €

Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs, op de koop toe is de Franse hoofdstad óók nog eens de enige echte muze van het befaamde, populaire Klaraprogramma La Vie Est Riguelle. Het chansonprogramma, gepresenteerd door Patrick Riguelle en diens - naar zeggen van Riguelle zelf - ‘oudere zus’ Jan Hautekiet, is inmiddels toe aan zijn derde seizoen. "Elke zaterdag, twee volle uren met Hautekiet in één kleine ruimte door willen brengen, getuigt van een onvoorwaardelijke liefde voor de medemens", aldus Riguelle. Parijs en de liefde dus, de liefde voor de medemens, maar uiteraard ook en vooral voor muziek.

Paris l’amour, de nieuwe aflevering van La Vie Est Riguelle op de planken, neemt u mee op een avontuurlijke, emotierijke, melomane reis door ‘Gay Paree’, waarbij uw vertrouwde gidsen zich gewillig laten bijstaan door Chris Peeters en Thierry Plas op allerhande gitaren, Gwen Cresens op accordeon en Sander Goethals op contrabas. Veel aandacht zal ditmaal uitgaan naar de Grote Dames van het Franse lied: Patachou, Barbara, Juliette Gréco en Anne Sylvestre zullen zusterlijk en arm in arm met Trenet, Brel, Aznavour en Boris Vian staan te zingen. En wie er ook de stem verheft, altijd gaat het over, zingt men voor, kan het door, gebeurt het in en met… Parijs.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen