menuFnac

JULIEN CLERC
  • JULIEN CLERC

  • Beschikbaar in :
  • Traditionele Franse muziek
  • op 09/05/2018 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 34,00 €

Dit evenement is uitverkocht

Wil je weten wanneer tickets worden verkocht, geef dan je e-mailadres op!

Om als eerste te worden verwittigd bij nieuwe ticketverkoop, gelieve ons je e-mailadres door te geven !

Om meer te weten over deze service, klik hier

etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

In het najaar van 2017 viert de Franse chansonlegende Julien Clerc zijn zeventigste verjaardag en start hij een toer om zijn 50 jaar op de planken te vieren. Na alle grote zalen in Frankrijk en Franstalig België brengt ‘La Tournee des cinquante ans’ de grote ster ook naar De Roma.

Wie houdt van Franstalige meezingmuziek moet zeker een ticketje boeken. Want Clerc brengt alle hits uit zijn rijkgevulde repertoire. Ma préférence kan iedereen meeneurieën. Maar ook UtileMélissa en Femmes, je vous aime zijn heel melodieuze nummers waarin Julien Clerq met zijn fluwelen stem zijn gevoelens voor vrouwen bezingt.

Naast een bijzonder succesvolle songwriter die al miljoenen platen verkocht is Clerc ook een artiest die volle schouwburgen in vervoering brengt. Ook blijft hij vernieuwen, zo trad hij de afgelopen jaren op met een symfonisch orkest. De show in De Roma krijgt een intiemere setting met twee piano’s. Een niet te missen afspraak met een levende legende van het Franse chanson.  
___________

[FR] Au mois de mai 2018 le légendaire Julien Clerc retourne au Roma, cette fois-ci pour fêter ses 50 ans de carrière.  La vente de billets pour ‘La Tournée des 50 ans’ commence maintenant.

Un répertoire incroyable, riche de titres qui resonnent dans le coeur de tous.  De ‘Ma préférence’ à ‘Utile’ en passant par ‘Femmes, je vous aime’, ‘Ce n’est rien’ ou ‘Mélissa’ … des albums et des concerts qui ont touché des millions de fans.  Julien Clerc est tout simplement un des chefs de file de la chanson française.

Cette tournée événement célèbre cinquante ans de succès ininterrompus.  Les concerts commencent cet automne en formule Deux Pianos.  Julien Clerc, ‘La tournée des cinquante ans’:  de grands moments d’émotion et d’exception en perspective.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Julien Clerc

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen