menuFnac

LOLLIPOP BEACH FESTIVAL 2017
  • LOLLIPOP BEACH FESTIVAL 2017

  • Electronische muziek, Internationaal varieté, Pop-rock
  • op 15/07/2017 om 16h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 20,00 €

Algemeen informatie
Op het festivalterrein zijn glas, blikjes, eigen drank, scherpe voorwerpen, spuitbussen (parfum, deodorant, e.d.), dieren, vuurtjes, drugs, wapens en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd verboden. De artiesten en de organisatoren, hun agenten en bedienden kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal, noch voor om het even welk gebeurtelijk ongeval. 

Parking
U kunt gratis parkeren op de parking van sporthal ‘De Laguna’ – Krommedijk 32 – 8300 Knokke-Heist. Vanaf hier volgt U de wegwijzers “Lollipop Beach Festival” Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt, wees dus tijdig is de boodschap. Er is een Kiss and Ride zone aanwezig recht voor het festival. 


Openingsuren
Het festivalterrein en de kassa gaan open om 15u30, de eerste Dj’s beginnen om 16u. De laatste beat is te horen om 4u00, de deuren sluiten om 4u15. 

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
EVENEMENTENSTRAND (KNOKKE - HEIST)
Toevoegen