menuFnac

HET ZESDE METAAL
  • HET ZESDE METAAL

  • Musique électronique, Pop-rock/Folk
  • le samedi 25/02/2017 à 20h00
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 19,00 €

Cette manifestation n'est plus disponible

Pour être informé de l'ouverture prochaine des ventes de billets, laissez nous votre email !

Pour en savoir plus sur ce service, cliquez ici

etoile Voir toute l'actualité de votre artiste

‘Calais’, de vierde van Het Zesde Metaal, is hoewel hyperpersoonlijk, een groepsplaat pur sang. Wannes Cappelle, Tom Pintens, Filip Wauters, Tim Van Oosten en Robin Aerts vormen meer dan ooit een hechte band die samen aan de slag gaat met de verhalen van het songschrijversduo Cappelle & Aerts, en die risico’s durft te nemen met sound. De zinderende elektronica is een verrijking voor de wereld van Het Zesde Metaal en de Strijkersarrangementen van Tom Pintens geven de songs nog meer emotionele diepgang.

De geladen titel van hun nieuwste plaat zet de luisteraar enigszins op het verkeerde spoor, want Het Zesde Metaal strooit ook op ‘Calais’ vooral met persoonlijke verhalen en trefzekere karakterschetsen. De klankkleur van ‘Calais’? Donker en aardig weerbarstig. De thematiek? Bij momenten heftig, confronterend en wrang, met een zekere zin voor uitgesproken paradoxen. Op deze plaat hoor en voel je dat het vijftal al enige kilometers op de teller heeft staan en dat de band de perfecte muzikale evenknie is geworden van de geweldige teksten. ‘Calais’ maakt indruk en blijft na een paar keer luisteren serieus aan de ribben plakken.

 

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Het Zesde Metaal

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Ajouter