menuFnac

ENSOR STRIJKKWARTET & ANNE CAMBIER
  • ENSOR STRIJKKWARTET & ANNE CAMBIER

  • Beschikbaar in :
  • WIEN BLEIBT WIEN
  • Klassieke muziek
  • op 21/01/2018 om 15h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 18,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

Terwijl aan de ene kant van Wenen de familie Strauss en Josef Lanner in het salon musiceerden met eigen walsen en ländlers, speelde aan de andere kant van de stad ook de familie Schubert in de huiskamer eigen menuetten en ländlers. Het Ensor strijkkwartet spoorde deze originele partituren op en brengt ze op dit uniek concert samen met Anne Cambier, een gevierde zangeres. Zij brengt enkele lichtvoetige liederen van Schubert en het Weense operette repertoire. Het bijzondere aan deze kamermuziek bezetting (strijkkwartet + contrabas) is dat door de kleinschaligheid er een grotere speelsheid en muzikale flexibiliteit ontstaat waardoor de luisteraars deze wondermooie muziek op een intensere wijze beleven. Niet te missen dus!

ERIC ROBBERECHT (VIOOL); FRANCIS REUSENS (VIOOL); FRANS VOS (ALTVIOOL); STEVEN CAEYERS (CELLO); ANNE CAMBIER (ZANG); RUBEN APPERMONT (CONTRABAS)

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Anne Cambier
ENSOR STRIJKKWARTET

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen