menuFnac

CHOEUR DE CHAMBRE D'HELSINKI
  • CHOEUR DE CHAMBRE D'HELSINKI

  • Beschikbaar in :
  • 10
  • Klassieke muziek
  • op 30/06/2018 om 11h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 16,00 €

CHOEUR DE CHAMBRE D’HELSINKI / KAMERKOOR VAN HELSINKI:
RAUTAVAARA : VIGILIA – MATINES/ METTEN

Rautavaara est une figure majeure de la musique finlandaise et l’un des grands mystiques de la musique contemporaine. Sa musique sacrée laisse affleurer la grande tradition vocale de son pays. Vigilia est une pièce liturgique en deux parties (Vêpres et Matines), pour chœur mixte et solistes. Cette prière universelle pour la Paix, portée par une musique à vocalité byzantine, a un impact émotif stupéfiant sur le public qui a la chance de la vivre en concert. Une Première en Belgique et incontestablement l’un des événements majeurs du Festival Musiq’3.

Rautavaara is een belangrijke figuur in de Finse muziek en een van de grote mystici van de hedendaagse muziek. Zijn sacrale muziek onthult de grote vocale traditie van zijn land. Vigilia is een liturgisch stuk dat uit twee delen bestaat (Vespers en Metten) voor gemengd koor met solisten. Dit universele gebed voor vrede, dat gedragen wordt door muziek met Byzantijns stemgebruik, heeft een verbazingwekkende emotionele impact op de luisteraars die het geluk hebben hem live in concert te horen. Eenprimeur in België en ongetwijfeld een van de grotemomenten van het Festival Musiq’3.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
EGLISE DE L'ABBAYE DE LA CAMBRE (IXELLES)
Toevoegen