menuFnac

  • TROMBONE SHORTY & ORLEANS AVENUE

  • Beschikbaar in :
  • Jazz
  • op 16/11/2017 om 20h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 26,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

COOL presents Trombone Shorty & Orleans Avenue

Trombone Shorty is het alias van Troy Andrews, die zich met zijn gevoel voor show en vernieuwingsdrang aan de absolute top van de jazzwereld nestelde. Op driejarige leeftijd kreeg deze jazzvirtuoos een trombone in zijn knuistjes geduwd. Nog geen drie jaar later was ie bandleider, trad ie op over de hele wereld en werd er in zijn geboortestad New Orleans een club naar hem vernoemd. Van een straffe anekdote gesproken!

Naast zijn volstrekt eigen trombonestijl speelt hij ook drums en trompet. De multi-instrumentspeler betitelt zijn sound als 'supafunkrock': Old-School New Orleans jazz, soul en funk doorspekt met hard-rock powerchords.

In te vullen in uw verwachtingspatroon? Een briljante fusie van jazz, funk, hiphop, soul en rock, met onder meer de single ‘Something Beautiful’, waaraan Lenny Kravitz zijn stem en gitaar heeft geleend. Op 16 november in Het Depot!

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Trombone Shorty & Orleans Avenue

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
HET DEPOT (LEUVEN)
Toevoegen