menuFnac

THE ROSENBERG TRIO FEAT.
  • THE ROSENBERG TRIO FEAT.

  • Beschikbaar in :
  • MOZES AND JOHNNY ROSENBERG
  • Jazz
  • op 01/10/2017 om 15h00
Geef als eerste je mening!
heel slecht slecht goed heel goed fantastisch
  • 18,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

De muzikale zigeunerfamilie Rosenberg uit het Nederlandse Eindhoven toert al jaren in verschillende bezettingen. Het meest bekend is The Rosenberg Trio. Stochele en Nous’che zijn gitaristen, Nonnie speelt op de contrabas. De broers en neef groeiden op met de muziek van Django Reinhardt en hebben gaandeweg hun oeuvre verbreed met klassiek, pop en bossa nova. Maar hun kenmerkende geluid blijft de gypsy swing style. Sinds de jaren 80 reizen ze de wereld rond en hebben ze al op alle grote jazzfestivals gestaan. Ook een optreden in Carnegie Hall in New York en een samenwerking met Toots Thielemans en Shirley Bassey staan op hun oeuvre.

In De Roma treedt het trio op met hun neefjes Johnny en Mozes Rosenberg. De twee boekten in de jaren 90 internationaal succes met The Gipsy Kids, die later overging in de groep Sinti. Johnny ruilde de gitaar in voor zijn stem en werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan talentenjacht The Voice of Holland. Mozes leerde als klein kind gitaar spelen en trad als zevenjarig jongetje een eerste keer op met The Rosenberg Trio. Een internationale doorbraak kwam er in 2005 met het album Ready ’n Able. Sindsdien is Mozes een veel gevraagde gastartiest.

 

STOCHELO ROSENBERG (SOLOGITAAR); NOUS’CHE ROSENBERG (RITMEGITAAR); NONNIE ROSENBERG (CONTRABAS); JOHNNY ROSENBERG (ZANG); MOZES ROSENBERG (GITAAR)

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
THE ROSENBERG TRIO

Je kan inschrijven voor volgend Ticketalarm
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen