menuFnac

QUINN BACHAND'S BRISHEN
  • QUINN BACHAND'S BRISHEN

  • Beschikbaar in :
  • MET GWEN CRESENS & BEN FAES
  • Jazz
  • op 27/01/2019 om 20h00
  • 16,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiesten bekijken

Quinn Bachand viel op 11-jarige leeftijd al op omwille van zijn groot talent op de akoestische gitaar. Nu 10 jaar en vele onderscheidingen later werkt de Canadees vooral zijn liefde voor de gipsyjazz, swing en manouche verder uit. In het kader van Djangofolllies 2019 zal hij toeren met Reuben Wier, zijn vaste sidekick (ritmegitaar en zang) en Peyton Pleninger (saxofoon). Eenmalig voor deze concertreeks wordt Brishen uitgebreid met Gwen Cresens (accordeon) en Ben Faes (contrabas). Brishen kneedt de magie van Django Reinhardt en anderen tot een onvergetelijke muzikale ervaring. De samenwerking met Gwen Cresens en Ben Faes kan die beleving alleen maar versterken!

Brishen is een wonderlijke, creatieve en onderhoudende toer-de-force van Canada’s meest besproken jonge gitarist.” (Tim Readman, Penguin Eggs Magazine)

QUINN BACHAND (GITAAR, VIOOL, ZANG); PEYTON PLENINGER (SAX); RUBEN WEIR (GITAAR); GWEN CRESENS (ACCORDEON); BEN FAES (CONTRABAS)

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
BEN FAES
Gwen Cresens

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen