menuFnac

LEUVEN JAZZ: LEFTO
  • LEUVEN JAZZ: LEFTO

  • Disponible en :
  • Jazz
  • le samedi 25/03/2017 à 22h00
Soyez le premier à donner votre avis!
Pas du tout Un peu Beaucoup Passionnément A la folie
  • 14,50 €
etoile Voir toute l'actualité de vos artistes

Lefto (5 hour set) + Rafîki (i.h.k.v. Leuven Jazz)

Lefto 
Lefto wordt wereldwijd op handen gedragen als een eclectische en toonaangevende dj. Van Japan over Puerto Rico tot de Verenigde Staten. Overal is men wild van zijn avontuurlijke sets vol hiphop, boogie, brazil, soul, elektronica en bossa nova, maar ook Afrikaanse en Oosterse invloeden.

Zijn sets nemen je mee op een rollercoaster-rit doorheen alles wat gebaseerd is op dope beats en kick-ass vibes. Allerlei underground klassiekers worden gemengd met het frisse, toekomstige geluid van morgen. Wat je van Lefto kan verwachten als je hem live aan het werk ziet? Zonder grenzen, variërend van rap tot dubstep tot combia tot deep house. En dat vijf uur aan één stuk.

Rafîki Support act 
Rafîki kreeg in 2012 voor het eerst een controller in de handen. Twee jaar later maakte ze haar publieke intrede met een reeks jeugdhuis- en jeugdbeweging festijnen. Sindsdien legt ze zich toe op electronica, world en future soul. Rafîki voorziet menig dansbeen van house met ritmische invloeden, bevreemde tropische klanken, dromerige jazz en abstracte drumritmes. In 2016 werd ze binnen de provinciale dj-contest 45Toeren gekroond tot de poulain van Tangram Records-baas Mophito. 

Inscription aux alertes

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle. En savoir plus

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
LEFTO
Rafîki

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Ajouter