menuFnac

GWEN CRESENS & BRUSSELS CHAMBER
  • GWEN CRESENS & BRUSSELS CHAMBER

  • Beschikbaar in :
  • ORCHESTRA O.L.V. MICHEL BISCEGLIA
  • Jazz, Klassieke muziek
  • op 08/09/2018 om 20h00
  • 22,00 €
etoile Het volledige aanbod van je artiest bekijken

Accordeonist/bandoneonist Gwen Cresens was de voorbije periode niet meer uit de muziekactualiteit weg te slaan. Hij werd bij de Classical Music Awards genomineerd als solist van het jaar. Hij vertolkte met Brussels Philharmonic het bandoneon-concerto Aconcagua van Astor Piazzolla en het virtuoze Opale Concerto voor accordeon van Richard Galliano in een cd-productie van Klara en Warner Classics, verdeeld in meer dan 12 landen. Klara koos Gwen om in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel de solo-cd Plaisir d’Amour op te nemen. Met deze actie haalde Klara meer dan € 18.000 op ten voordele van de Alzheimer Liga.

Eén enkel instrument is in de handen van Gwen Cresens een orkest. Soms teder, kinderlijk en meeslepend, dan weer gewelddadig uithalend, met woeste stoten en een waterval aan noten. Maar steeds van een intense pracht. Klassiek vloeit naadloos over in jazz en tango wordt een organisch exponent van de valse musette. Alles in één, in één instrument, in één artiest. In De Roma komt Gwen Cresens zijn soloprogramma spelen, samen met het Brussels Chamber Orchestra o.l.v. Michel Bisceglia. Zowel het concerto van Piazzolla als dat van Galliano staan op het programma.

Inschrijven op Ticketalarm

Door in te schrijven op het Ticketalarm kan je worden verwittigd zodra een artiest of sportclub speelt. Je kan ook het actuele aanbod van een zaal volgen. Meer weten

Je kan het Ticketalarm voor volgende artiesten activeren
Gwen Cresens

U kan zich in inschrijven voor de volgende zaal alerts
DE ROMA (Borgerhout)
Toevoegen